Gå til hovedindhold

Find vej til skolen

Se hvor du finder Hasle Skole. Du kan også læse om sikre skoleveje og se, hvor du bedst kan sætte dit barn af om morgenen.

 • Læs op

Indhold

  Skolens bygninger ligger langs Herredsvej. Her finder du skolens hovedindgang, indgang til skolefritidsordning og idrætsafsnit.

  Skolen har 2 P-pladser. Vi opfordrer til at du benytter den største P-plads, der ligger i forlængelse af svømmehallen. Det gælder især, hvis du vil følge dit barn ind om morgenen.

  Der er også mulighed for adgang til skolen på gåben gennem den store skolegård ved den lille vej: “Ved Skolen”. Her råder skolen dog ikke over P-pladser.

  Når dit barn går eller cykler til skole, er en sikker skolevej meget vigtig.

  På kortet viser vi de skoleveje, som vi anbefaler til børnene. Husk: Øvelse gør mester, og det er en god ide, at du øver skolevejen sammen med dit barn.

  Skolepatrulje

  Vores skolepatrulje hjælper børnene med at krydse vejen. Skolepatruljen består af skolens elever, som arbejder frivilligt med at hjælpe de andre børn sikkert over vejen.

  Trafik og parkering omkring skolen

  Er det nødvendigt, at du kører dit barn til skole? Så anbefaler vi, at du sætter dit barn af ved den store P-plads ved svømmehallen (specielt hvis du vil følge dit barn ind) eller den lille buslomme. Så bliver forholdene så sikre som muligt både for små og store trafikanter.

  Sidst opdateret: 9. januar 2024