Gå til hovedindhold

7.-9. klasse

I udskolingen kommer disse nye fag: Fysik, geografi, biologi, samfundsfag og valgfag. Eleverne skal gennem en udviklingsproces, der skal gøre dem klar til at begynde en ungdomsuddannelse efter eksamen i 9. klasse.

 • Læs op

Indhold

  Uddannelsesvejledning og uddannelsesparathedsvurdering (UPV) har et særlig fokus, for at hjælpe eleven med at vælge den ungdomsuddannelse der passer til elevens kompetencer, potentiale og drømme og for at understøtte, at eleven fastholdes i uddannelse efter folkeskolen. Skolen arrangerer besøg og praktikophold på ungdomsuddannelserne. I UPV vægtes faglige, sociale og personlige kompetencer.

  Specielt for Hasle Skole

  • Fortsat kor og musikundervisning
  • 5 dages lejrskole på 8. årgang
  • Skemalagte bevægelsestimer
  • Lokale valgfag som f. eks. Prøveboost, bevægelse PLUS, yoga, selvforsvar/Jiu Jitsu, arbejdskendskab mv.

  Din rolle som forælder til et barn i udskolingen

  I 7.-9. klasse består din rolle som forælder blandt andet i at understrege over for dit barn, at skolegangen ikke kører af sig selv. Det kan være udfordrende i en tid, hvor dit barn måske er skoletræt eller mest optaget af de ting, der foregår uden for skolen med venner, kærester og fritidsinteresser. Det lyder banalt, men husk fortsat at tale med dit barn om skolen.

  Teenagere har også brug for den daglige samtale om stort og småt i forhold til skolen. En forælder, der viser interesse og lever sig ind i barnets situation, er en solid støtte i disse år.

  Sidst opdateret: 9. januar 2024