Skolens musikprofil er noget helt særligt og er med til at skabe en fælles ånd på tværs af hele skolen.
Det gode samarbejde med distriktets dagtilbud er væsentligt for børn og forældres oplevelser af trygge overgange.

Lone Grosen

Hasle Skole er en mangfoldig skole og et sted, hvor børn og unge med forskellighed og forskellige baggrunde mødes. I en mangfoldighed lærer man at forstå hinanden. Netop i det samlingspunkt, kan jeg bedst lide at være. Skolen har gennem tiden været god til at skabe fælles rammer for alle børn, og de gode erfaringer skal vi gøre brug af i fællesskab. For vi er sammen om at skabe de positive fortællinger om Hasle og Hasle Skole. Det gælder i det vigtige samarbejde med dagtilbuddene, men også med fritids- og ungdomsskoletilbuddene og de fællesskaber, der tilbydes de store børn og de unge.