Vi indkalder til orienteringsmøde torsdag den 21. november kl. 19 - 21 for forældre til skolesøgende børn i Hasle Dagtilbud. Andre interesserede forældre er også velkomne. Mødet afholdes i personalerummet.

Du kan læse mere om indskrivning på

Har du spørgsmål til eller brug for hjælp i forbindelse med indskrivningen? Så hjælper Hasle Skoles kontor dig gerne.

Vi sender al vores post om indskrivning og skolestart til din e-Boks.

Har dit barn dansk som andetsprog, skal vi aftale en tid til sprogscreening. Når du har indskrevet dit barn, skal du ringe til skolens kontor på 8713 9410 eller komme herop for at aftale en tid.

Traditionel indskrivning

Mange børn og forældre synes, det er hyggeligt at komme op på skolen til indskrivning.

Her får børnene lidt frugt og en lille velkomstgave at hygge sig med, imens de voksne indskriver på skolens pc.

OBS! Husk NemID.

Vi holder åbent for indskrivning mandag den 2. december 2019: på kontoret kl. 8 - 15 og igen fra kl. 16 - 18 på skolebiblioteket.

Eftermiddagsindskrivningen giver jer mulighed for at se et af de klasseværelser, børnehaveklasserne bruger, se SFO, tale med en børnehaveklasseleder, en pædagog, SFO-lederen og skolelederen.

Inden skolestart

• Går dit barn i en børnehave, der ikke hører ind under Hasle Dagtilbud, får I en invitation til at besøge skolen hen på foråret.
  • I starten af juni måned får du og dit barn klasselisten og en invitation til velkomstmøde for de nye børnehaveklasser. Her hilser børnene på deres klassekammerater, lærere og pædagoger og ser deres klasselokale.
  • Første skoledag får I skoleskema og yderligere informationer.

Udsendte breve – skolestart 2020

Nedenfor vil der løbende blive lagt links til diverse udsendte breve vedrørende skolestart